حواستون به خواهر برادر هاتون باشه

نزارید حرفاشونو بریزن تو خودشون.انقدر باهاشون صمیمی بشید که تمامی حرفاشونو به شما بگن .اونا الان شکننده تر از همیشه هستند و ممنکه دست به راه ها و کار های اشتباه بزنند واگه راهنمایی نداشته باشند مسیر زندگیشون عوض میشه 

سعی کنید اگه اشتباهی ازشون دید بجای سرزنش و دعوا کردنشون بالطافت و ارامش بهشون گوش زد کنید که کار اشتباه بوده و عواقب درستی نداره . اینطور برخورد ها باعث میشه اگر دفعات بعدی دچار اشتباه شدند بطور داوطلبانه پیشتون بیان و بهتون توضیح بدن

جوری رفتار کنید که خوار و برادرهاتون بجای اینکه برا رسیدن به جواب  سوالات توی ذهنشون به بقیه پناه ببرن به شما روی بیاورند و دلشون گرم باشه که یه پشتیبان و حامی دارند که اگر یه جای راه گیر کردن میتونن ازش کمک بگیرند و اگه خطایی کردن مطمئن باشند که یکی پشتشونه!

ادامه دارد.

(سعی میکنم تجربه هایی که در رابطه کوچیکترم بدست اوردم رو باهاتون به اشتراک بزارم.خواهرم و من انقدر بهم نزدیک شدیم که حتی اگه کسی مزاحمش بشه یا اشتباهی بکنه که نشه به کسی گفت حتی در حالت عادی اون میاد پیش من و همه رو واسم توضیح میده:))

خانه ای پر از بحث و نزاع

اول مهر و چند نکته برای کوچولوهامون

چند توصیه به والدین گرامی:

اشتباه ,اگه ,کسی ,یه ,باشند ,راه ,به شما ,کنید که ,و اگه ,اگه خطایی ,کردن مطمئن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمایندگی پاناسونیک پروتاگونیست نوآموزان SAEED ICE شناخت بیماری های زنان جدید ترین نمونه سوالات آرایشگر ناخن فنی حرفه ای (ثابت شده) هستی طالبی اشتباهی که همه عمر پشیمانم از آن اعتمادیست که بر مردم دنیا کردم دولت، معلمان و خانواده‌ها برای شادتر شدن محیط مدارس چه کاری باید انجام دهند؟ آموزش هنری